fredag, mars 19, 2010

Nyfiken på världen!

Här händer det grejer i rasande fart. Häromdagen fick ni ju se bilder på att Ozzy börjat sitta själv. Här är bilder på vad som händer när man lämnar lillkillen på filten och tror att han ska vara på samma ställe när man kommer tillbaka från toa eller vad det nu är man behöver göra. Helt plötsligt har han förflyttat sig själv. Nyfiken på världen helt enkelt och ligger och "torrsimmar" hela tiden. Han längtar efter att krypa runt och få pilla på allting :) Vänta någon månad bara så kommer han säkert att ta sig runt :)
15mars2010,915mars2010,815mars2010,615mars2010,7

5 kommentarer:

petrified in pink (Petra) sa...

Ja, det dröjer nog inte länge förrän man måste hålla koll hela tiden, man glömmer av hur käckt det är när man vet var de är;-) Samtidigt är det så himla kul när de börjar upptäcka världen och det är så härligt att man får vara med på upptäcksfärden även om man inte alltid får så mycket annat gjort:-)

Skönt att Leo mår bättre, vi håller tummarna för att ni andra ska klara er så att vi kan mysa ihop på söndag!

Kram <3

Anonym sa...

Det ser så mysigt ut med din lille kille. Jag njöt för fullt när mina var små. Nu är dom ( plösligt )10 och 12 år gamla.
Ha en bra dag Kattis

Anonym sa...

Åhh så mysigt med en bebis i huset :)

/isabeli

Nallebr.. sa...

va fort tiden går tycker inte det var länge sedan han låg i din mage:) åå va lik Leo han är!

Martina sa...

Ville bara säga Hej!
Hittade din blogg via Styleroom tror jag och är inne och läser allt som oftast. Du bjuder på så mycket fint i pysselväg & fin-fina kort!

Har själv en liten tjej på nu 11 månader och det går ju så fort. Nu är det ingenting som går säkert här hemma längre!

Jättefin blogg du har!
Kram Martina